Zilt Magazine, 21-12-2017

Beste lezers, bedankt voor alle leuke, gezellige, grappige, meelevende en inspirerende reacties. Wij genieten daar van! We wensen jullie allen een heel rijk 2018 toe op het gebied van gezondheid, geluk, liefde en aandacht voor elkaar. Geniet van elke dag, elke lach, ieder moment.

Wij sluiten het jaar hier op de website alvast af. Met enige trots want er staat weer één van onze avonturen in Zilt Magazine, het online en gratis te downloaden magazine voor zeilers en andere geïnteresseerden. Het betreft deze keer een (verkorte) versie van ons dagboek-bericht ‘Zo dichtbij en toch zo ver weg, 09-09-2017’. Een leuk fotootje van Koen in de inhoudsopgave op pagina 4 en het artikel op pagina 70.

https://issuu.com/ziltmagazine/docs/zilt141/70

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze belevenissen meldt je dan aan voor de mailinglist. Dit kan op het tabblad ‘Contact’. Je ontvangt dan voortaan een email als wij een nieuw item op de site plaatsen.

 

3 gedachten over “Zilt Magazine, 21-12-2017

  1. Monique & lukas Bruijnel Beantwoorden

    Lieve koen yvonne, heel veel plezier, alle gezondheid en natuurlijk een behouden vaart ook voor 2018. Een bezoekje is in 2017 niet gelukt maar wie weet. kuzzzz Monique & lukas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *