2023-2024 Zuid-Amerika

We zijn ondertussen alweer 7 maanden aan het rondreizen in Zuid-Amerika. Begonnen in Santiago, Chili, waar we uiteindelijk een andere camper hebben gekocht. Het werd een mooie witte Mercedes Sprinter.
We zijn eerst een eind in Chili naar het warmere Noorden gereden, omdat het in augustus daar winter is, en kou zijn we absoluut niet gewend. Zodra de temperatuur aangenaam werd, zijn we aan de zuidkant van de Atacama desert de Andes overgestoken naar Argentinië. Onze weg vervolgend naar het Oosten, via Paraguay naar Buenos Aires. Vandaar naar het uiterste zuiden, Ushuaia. En toen weer naar boven, het gebergte Torres del Paine, de gletsjer Perito Morena, een beetje Chili, een beetje Argentinië, dan weer Chili en dan Bariloche, Mendoza, Salta, totaal ruim 5000 kilometer verder naar Bolivia. Volgende maand gaan we naar Peru, o.a. Machu Picchu, de verloren Inca ruïnes. En dan beginnen we aan de terugweg naar Santiago, waar we de camper gaan verkopen. Daarna  vliegen we terug naar Aruba, waar onze oranje Heavy Metal op ons ligt te wachten. Maar eerst nog even naar Nederland, familie en bekenden ontmoeten en ons eerste kleinkind bewonderen. 

We hebben een paar foto’s uitgezocht en in het album gestopt. Wil je onze hele reis lezen en meerdere foto’s zien, we hebben op Polarsteps ons hele verhaal staan:

https://www.polarsteps.com/YvonnevanDaal

5 gedachten over “2023-2024 Zuid-Amerika

 1. Carolien Goossens Beantwoorden

  Wat een unieke reis hebben jullie ondernomen. Heel veel gezien en beleefd.
  Super mooie dingen. Ook pech onderweg bleef niet bespaard.
  Nu het laatste stuk. Veel plezier en geluk. Succes met het verkopen van
  De camper. En dan zien we jullie eindelijk weer in Nederland.
  Liefs en tot ziens. Peter en Carolien

 2. Roni Beantwoorden

  Tuurlijk volg ik jullie op Polarsteps en Facebook. De foto’s nu hier in de fotogalerij zijn lekker uit te vergroten. Nog effe dan zijn jullie weer even hier, spannend met een nieuw neefje of nichtje voor mij. xxx

 3. Astrid Huitink (Privé) Beantwoorden

  Wauw, ik let ff niet op en we zijn drie jaar verder en jullie reizen met een camper! Moest ff schakelen. Gaaf!
  Veel
  Liefs,
  Astrid

 4. wilma Beantwoorden

  bijna weer bij jullie vertrouwde boot en dan naar nederland.geniet nog en succes met de verkoop .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *