Op 9 oktober 2016 zijn we in Cuijk, Nederland, vertrokken. Via de Belgische en Franse kanalen en rivieren kwamen we op 14 januari 2017 in Port-Saint-Louis-du-Rhone in Frankrijk aan.

Via de Zuid-Franse kust, Corsica en Sardinië zeilden we naar Sicilië. Via de Siciliaanse noord- en oostkust en Zuid-Italië naar Griekenland waar we de maanden mei en juni 2017 verbleven.

Van Griekenland via de zuidkant van Sicilië naar Zuid-Sardinië, Menorca, Mallorca naar Ibiza.

Na vier weken Ibiza zeilden we via Formentera naar de Costa Blanca en Costa del Sol in Spanje om half september 2017 vervolgens via Gibraltar naar Portugal te varen.

Eind oktober zijn we naar de Canarische eilanden gevaren. Na 7 volle dagen en nachten varen hebben we het anker uitgegooid op Isla Graciosa. Daarna naar de marina van Arrecife op Lanzarote. Toen Las Palmas op Gran Canaria. Vandaar doorgezeild naar Puerto de Mogan, waar we een maand in de marina hebben gelegen, mede vanwege het bezoek van meerdere familieleden en vrienden. Op 18 december 2017 zijn we naar Las Galletas op Tenerife gevaren.

Net na de Kerst was het tijd om naar Kaapverdië te zeilen. Oudjaar op zee en na ongeveer een week kwamen we aan op het eiland Sal. Daarna bezochten we ook nog Mindelo op het eiland Sao Vicente. En op 14 januari 2018 was het dan zover, we startten de Atlantische oversteek.

Bijna drie vermoeiende weken later (ruim 18 dagen) landden we op 2 februari 2018 op Saint Lucia in de Carieb! Weer een doel behaald. In drie maanden bezochten we daarna de eilanden Martinique, Bequia, The Grenadines en Grenada.

« van 4 »

Klik op de foto om deze te vergroten.