Vrijdag, 30-10-2015

image1 Lekker veel gedaan deze week. Ons schip ligt nog buiten en de hele week was het mooi weer. Ik heb met goede hulp (Ernst) de nieuwe huiddoorvoeren geplaatst en meteen de nieuwe afsluiters erop gedraaid. Of ze ook waterdicht zijn weten we pas als ze over 2 maanden weer te water gaat. Het onderwaterschip al één keer behandeld met antifouling. De zijkant geheel geschuurd en de beschadigingen/roestplekken weggewerkt. Met een multitool is het makkelijk om roestplekken bij lastige plaatsen mooi weg te krijgen. Een oud zaagblad benutten om als stripper te gebruiken. Werkt perfekt! We hebben de naam verwijderd. Niet bevreesd zijn, HM komt weer terug. Het was een lastige klus; met een föhn de letters verwarmd en dan voorzichtig de letter eraf trekken en vervolgens met thinner de resterende lijm wegpoetsen. Ze is nu bijna klaar om te lakken.

image3image2IMG_6539

IMG_6538

IMG_6537

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *