Wat gaan we doen? 27-09-2015

IMG_6348Het grote kluswerk gaat beginnen. Wat gaan we doen? Hier een kleine opsomming van wat we allemaal gaan aanpakken, willen doen en wat er moet gebeuren.

Onderwaterschip nieuwe antifouling, nieuwe bronzen huiddoorvoeren met dito afsluiters, buitenkant lakken, extra patrijspoort in de spiegel, zwemplateau met buitendouche, achterbrug met radardome, windmolen en zonnepaneel erop inclusief davids voor dinghy (ophangmogelijkheid voor rubber bijbootje). Teakdek renoveren waar nodig, luchthappers aanbrengen, electrische ankerlier, buiskap met winterkap veranderen, bimini maken, rvs zijreling verlengen. Van binnen moet ze opnieuw in de lak, toiletruimte aanpassen, voorste slaaphut aanpassen, kajuittafel demontabel maken, nieuwe gordijntjes naaien, slingerzeiltje fabriceren. Watermaker installeren, zeewaterpomp aansluiten, automatische bilgenpomp, tropenbestendige koelkast. Verder de LF/MF/HF radiozender aansluiten en alles van led-verlichting voorzien. Alle elektra nalopen, motorrevisie en stuurautomaat. En dan alles wat ik hier vergeten ben, kortom: genoeg te doen dus en zo een half jaar verder. Nu alles leeggehaald en al een aardige planning gemaakt. We gaan proberen er ons aan te houden!

IMG_6345  IMG_6346  IMG_6347  IMG_6354  IMG_6355


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *