De HM gaat de wal op, 26-09-2015

DSC05852Vandaag is het dan zover. Onze HM gaat de wal op. Het grote kluswerk kan beginnen en natuurlijk zijn we ook heel nieuwsgierig hoe de onderkant eruit ziet. Ze is 5 jaar niet uit het water geweest en wijzelf hebben haar ook nog niet van onder kunnen bewonderen.

 

 

 

We varen naar Niftrik, waar ze bij Verhulst Maritieme Service uit het water getakeld wordt.
Het is grandioos. Geen alg, mossel of wier te bekennen en helemaal strak. Ofwel: bijna nieuw! We hebben haar afgespoten en ze kan eigenlijk meteen met antifouling behandeld worden. Meteen op z`n plek gereden en netjes geparkeerd voor de komende maanden.

DSC05818    DSC05843  IMG_6361  DSC05854  IMG_6365

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *