Zilt Magazine, 21-12-2017

Beste lezers, bedankt voor alle leuke, gezellige, grappige, meelevende en inspirerende reacties. Wij genieten daar van! We wensen jullie allen een heel rijk 2018 toe op het gebied van gezondheid, geluk, liefde en aandacht voor elkaar. Geniet van elke dag, elke lach, ieder moment.

Wij sluiten het jaar hier op de website alvast af. Met enige trots want er staat weer één van onze avonturen in Zilt Magazine, het online en gratis te downloaden magazine voor zeilers en andere geïnteresseerden. Het betreft deze keer een (verkorte) versie van ons dagboek-bericht ‘Zo dichtbij en toch zo ver weg, 09-09-2017’. Een leuk fotootje van Koen in de inhoudsopgave op pagina 4 en het artikel op pagina 70.

https://issuu.com/ziltmagazine/docs/zilt141/70

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze belevenissen meldt je dan aan voor de mailinglist. Dit kan op het tabblad ‘Contact’. Je ontvangt dan voortaan een email als wij een nieuw item op de site plaatsen.

 

3 reacties op dit bericht.

  Monique & lukas Bruijnel said:
  24 december 2017 at 17:02

  Lieve koen yvonne, heel veel plezier, alle gezondheid en natuurlijk een behouden vaart ook voor 2018. Een bezoekje is in 2017 niet gelukt maar wie weet. kuzzzz Monique & lukas

  Mary Wesselman said:
  23 december 2017 at 21:57

  Lieve Koen en Yvonne wij wensen jullie een fantastisch liefdevol gezond 2018 toe.
  XXX B&M

  Roni said:
  22 december 2017 at 20:04

  Jullie ook fijne dagen en een heel gelukkig nieuwjaar!! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.